Examengarantie Motorrijles Amsterdam

Examengarantie Motorrijles Amsterdam Examengarantie Motorrijles Amsterdam

Examengarantie Motorrijles Amsterdam.30 lessen, onbeperkte GRATIS AVD examen, Gratis AVB examen, Gratis proefles, Lestijd 60 min voor €1495 tel:0629403075. Tijdens de proefles zul je starten met het leren beheersen van de motor en zal de instructeur kijken hoe je het oppakt. Na afloop geeft de motorinstructeur je een advies over het aantal lessen dat je nodig zal hebben voor het behalen van je motorrijbewijs.

Een motorrijopleiding die je in eigen tempo volgt bestaat uit motorrijlessen van 60 minuten per motorrijles. Vaak in blokken van 2 uur. Wij geven 6 dagen per week les incl. de avonden en de zaterdag. Een spoedopleiding voor de motor is ook mogelijk. Je rijdt dan in blokken van 4 uur en je examen wordt van te voren aangevraagd.

Examengarantie Motorrijles Amsterdam

De rijopleiding bestaat uit 2 delen. Voor het motorrijbewijs dien je namelijk 2 praktijkexamens af te leggen. Het AVB examen (voertuigbeheersing) en het AVD examen (verkeersdeelneming). De motorlessen worden verzorgd door onze rijinstructeurs die op de motor volgen en door middel van een portofoon set duidelijke instructies geven. Je krijgt les op één van onze nieuwe motoren: een Suzuki SV650. De motorrijlessen worden verzorgd vanaf onze locatie in Houten. Deze ligt precies op de grens van Utrecht en Nieuwegein (tegenover de laagravense plas in de buurt van Down Under) en vlakbij de snelwegen A2, de A12 en de A27. Hierdoor zitten we op een uniek en snel te bereiken locatie.

Voertuigbeheersing

Eerst wordt je goed voorbereid voor je AVB examen (voertuigbeheersing) waar je 12 bijzondere verrichtingen leert beheersen. Op het examen dien je 7 oefeningen te laten zien waarvan je er 5 goed moet afronden. Als je geslaagd bent voor je AVB examen mag je door voor het onderdeel verkeersdeelneming en begint je motorrijopleiding op de weg. Voordat je AVD examen (verkeersdeelneming) kan doen moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat voor de categorie A.

Verkeersdeelneming
Tijdens deze motorlessen leer je de motor goed te beheersen, bochten te rijden en veilig en verantwoord te rijden in het verkeer. Alle onderdelen zoals kijktechniek, plaats op de weg, tempo en het goed toepassen van de verkeersregels zullen door je motorinstructeur behandeld worden.

Richtlijnen motorrijbewijs
Het motorrijbewijs is opgedeeld in verschillende categorieën. Het A1, A2 en het A rijbewijs. Je leeftijd bepaald in welke categorie je valt.

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Bel 0629403075

Of schrijf je hier in voor een proefles! Inschrijven

Cursuspakketten, aanbiedingspakketten of speciale actie tarieven zijn alleen geldig voor nieuwe leerlingen die met rijles beginnen en die voor het eerst bij de rijschool gaan lessen. Per leerling kan hiervan slechts eenmaal gebruik worden gemaakt.