Goedkope Rijschool Utrecht

Goedkope Rijschool Utrecht Rijbewijs Actie

Goedkope Rijschool Utrecht. 2 daagse theoriecursus slechts  €79 inclusief lunch en drankjes. Indien gewenst kunt u het theorie-examen  voor slechts €28.55  via ons boeken.

Voor meer informatie klik op theoriecursus

2016 beginnen met Rijbewijs 

Goedkope Rijschool Utrecht. Heb je nog geen rijbewijs en heb je voorgenomen om 2016 te beginnen met rijbewijs in je portomonne? Dan is dit een unieke kans om je rijbewijs tegen een zeer lage prijs en in korte tijd te halen.

Rijbewijs Actie 
  • 30 lessen van 60 minuten
  • 2 praktijk examen
  • CD-rom
  • Voor slechts €1299
  • Uw voordeel €180

Meld je snel voor deze actie om ook een week gratis toegang tot alle faciliteiten van Sport City te krijgen. Een cadeaubon t.w.v. €37.
Goedkope Rijschool Utrecht

Hoe werkt het

  1. Wij maken eerst een afspraak voor een in- test. Tijdens deze in-test wordt ingeschat hoe snel wij u kunnen voorbereiden voor de praktijk rijexamen. Ook wordt tijdens een persoonlijk gesprek gevraagd wat je wensen zijn m.b.t. je lestijden en de lengte van de rijlessen.
  2. Je machtigt ons rijschool met je digid zodat wij voor je een examen kunnen aanvragen.
  3. Zodra je begint met de rijles, vragen wij een praktijkexamen aan zodat je werkt naar je doelstelling.
  4. We maken een lesplan en bereiden je voor het praktijkexamen en als nodig ook het theorie-examen

Wij kennen geen kleine lettertjes. We zijn eerlijk en transparant.  Wij houden ook rekening met uw financiële situatie. Daarom stellen wij u in gelegenheid om het lesgeld gespreid te betalen.

Let op: de actie voor praktijkles is alleen geldig voor mensen die in de regio Utrecht wonen!

Goedkope Rijschool Utrecht voor rijlessen en theorie rijles.

Goedkope Rijschool Utrecht;  Wij verzorgen theorie en praktijk rijlessen en rijexamen voor rijbewijs B en theorieles in Utrecht en omgeving. Prijs kwaliteit verhouding is onze rijschool de goedkoopste rijschool in Utrecht en omgeving. Haal uw autorijbewijs bij rijschool Quick Rijbewijs  en begin direct met uw rijlessen. U lest al vanaf €30 per rijles, u kunt zelfs uw rijbewijs
afkopen met onze rijbewijsgarantie pakket. U lest altijd volgens de Rijopleiding In Stappen (RIS) methode en met dezelfde rij-instructeur waarbij u altijd vol uur (60 min) les krijgt.  Zo slaagt u nog sneller en blijft het behalen uw rijbewijs betaalbaar. We geven ook spoedcursus om uw rijbewijs binnen een week te halen.

Goedkope Rijschool Utrecht; Wij geven ook les in het Engels en Russisch talen. Wij hebben ruime ervaring met mensen die taalachterstand, faalangst of dyslexie hebben, waardoor wij kunnen ze helpen om snel hun rijbewijs te halen. Hoe gaan we te werk? Na een vrijblijvend intakegesprek en een gratis proefles, gaan wij inschatten hoeveel rijlessen u nodig hebt en welk pakket het beste bij u past.