Kosten van het auto CBR theorie-examen

Kosten van het auto CBR theorie-examen

Kosten van het auto CBR theorie-examen

 

De kosten voor het auto CBR theorie-examen zijn:

  • Klassikaal theorie-examen in het Nederlands: €31.25
  • Klassikaal theorie-examen in het Engels: €36.25
  • Individueel theorie-examen: €87,45

Als je een individueel theorie-examen wilt afleggen in een andere taal dan Nederlands of Engels dan moet je voor een officiële tolk zorgen. Dit kan via TolkenNet en het kost €169. De kosten voor deze tolk moet je zelf betalen en komen dus bij het bedrag van €87,45.

Het theorie-examen betaal je direct online tijdens je aanvraag op Mijn CBR via iDeal. Betalen met iDeal kan als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

 

Rijschool Utrecht  voor rijlessen en theorie rijles.

Wij verzorgen theorie en praktijk rijlessen en rijexamen voor rijbewijs B en theorieles in Utrecht en omgeving. Prijs kwaliteit verhouding is onze rijschool de goedkoopste rijschool in Utrecht en omgeving. Haal uw autorijbewijs bij rijschool Quick Rijbewijs  en begin direct met uw rijlessen. U lest al vanaf €30 per rijles, u kunt zelfs uw rijbewijs
afkopen met onze rijbewijsgarantie pakket. U lest altijd volgens de Rijopleiding In Stappen (RIS) methode en met dezelfde rij-instructeur waarbij u altijd vol uur (60 min) les krijgt.  Zo slaagt u nog sneller en blijft het behalen uw rijbewijs betaalbaar. We geven ook spoedcursus om uw rijbewijs binnen een week te halen.

Wij geven ook les in het Engels en Russisch talen. Wij hebben ruime ervaring met mensen die taalachterstand, faalangst of dyslexie hebben, waardoor wij kunnen ze helpen om snel hun rijbewijs te halen. Hoe gaan we te werk? Na een vrijblijvend intakegesprek en een gratis proefles, gaan wij inschatten hoeveel rijlessen u nodig hebt en welk pakket het beste bij u past.