Rijschool Bilthoven en de bilt

Rijschool Bilthoven en de bilt.

Rijschool Bilthoven en de bilt. Rijschool Bilthoven en de bilt, wij verzorgen theorie en praktijk rijlessen en rijexamen voor rijbewijs B en theorieles in de Bilt, Bilthoven en omgeving. Prijs kwaliteit verhouding is onze rijschool de goedkoopste rijschool in De Bilt en omgeving. Haal uw autorijbewijs bij rijschool Quick Rijbewijs  en begin direct met uw rijlessen. U lest al vanaf €26 per rijles, u kunt zelfs uw rijbewijs afkopen met onze rijbewijsgarantie pakket. U lest altijd volgens de Rijopleiding In Stappen (RIS) methode en met dezelfde rij-instructeur waarbij u altijd vol uur (60 min) les krijgt.  Zo slaagt u nog sneller en blijft het behalen uw rijbewijs betaalbaar. We geven ook spoedcursus om uw rijbewijs binnen een week te halen.

Rijschool Bilthoven en de bilt. Wij geven ook les in het Engels en Russisch talen. Wij hebben ruime ervaring met mensen die taalachterstand, faalangst of dyslexie hebben, waardoor wij kunnen ze helpen om snel hun rijbewijs te halen. Hoe gaan we te werk? Na een vrijblijvend intakegesprek en een gratis proefles, gaan wij inschatten hoeveel rijlessen u nodig hebt en welk pakket het beste bij u past.

2 daagse Theoriecursus |theorieles 

Rijschool Bilthoven en de bilt. We geven ook theoriecursus|theorieles met een hoge kans van slagen! We gaan u examengericht trainen. Door onze unieke lesmethode is deze cursus ideaal voor iedereen. We bereiden u  voor op het theorie-examen aan de hand van oefenvragen en het  klassikale lesmethode. We behandelen de vragen stuk voor stuk en vervolgens geven we u hier duidelijke uitleg bij om er zeker van te zijn dat u het echt hebt begrepen.

Rijschool Bilthoven en de bilt. Wij organiseren 2 daagse theoriecursus voor slechts €79 inclusief lunch en drankjes. Indien gewenst kunt u het theorie-examen  voor slechts €28 via ons boeken.

Rijschool Bilthoven en de bilt. is de goedkoopste rijschool met een hoge slagingspercentages in De Bilt en Bilthoven. De rijlessen worden tegen zeer lage tarieven aangeboden en wij houden ook rekening met uw financiële situatie. Daarom stellen wij u in gelegenheid om het lesgeld gespreid te betalen.

Meer informatie over onze rijles tarieven, kunt u vinden op onze website. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Rijschool Bilthoven en de bilt

Rijschool Bilthoven en de bilt

Theorie-examen voor auto Reserveer zelf       

Zo Gaat Het Bij Het CBR Praktijkexamen

 http://www.2todrive.nl/jongeren/home