Rijschool in Zeist en Driebergen

Rijschool in Zeist en Driebergen voor rijlessen en theorie rijles.

Rijschool in Zeist en Driebergen verzorgt theorie en praktijk rijlessen en rijexamen voor rijbewijs B en theorieles in Zeist en Driebergen en omgeving. Prijs kwaliteit verhouding is onze rijschool de goedkoopste rijschool in Zeist en Driebergen en omgeving.

Haal uw autorijbewijs bij rijschool Omary  en begin direct met uw rijlessen. U lest al vanaf €27 per rijles, u kunt zelfs uw rijbewijs
afkopen met onze rijbewijsgarantie pakket. U lest altijd volgens de Rijopleiding In Stappen (RIS) methode en met dezelfde rij-instructeur waarbij u altijd vol uur (60 min) les krijgt.  Zo slaagt u nog sneller en blijft het behalen uw rijbewijs betaalbaar. We geven ook spoedcursus om uw rijbewijs binnen een week te halen.

Wij geven ook les in het Engels en Russisch talen. Wij hebben ruime ervaring met mensen die taalachterstand, faalangst of dyslexie hebben, waardoor wij kunnen ze helpen om snel hun rijbewijs te halen. Hoe gaan we te werk? Na een vrijblijvend intakegesprek en een gratis proefles, gaan wij inschatten hoeveel rijlessen u nodig hebt en welk pakket het beste bij u past.

2 daagse Theoriecursus|theorieles in Zeist en Driebergen 

We geven ook Theoriecursus|theorieles met een hoge kans van slagen! We gaan u CBR examengericht trainen. Door onze unieke lesmethode is deze cursus ideaal voor iedereen. We bereiden u  voor op het theorie-examen aan de hand van oefenvragen en het  klassikale lesmethode. We behandelen de vragen stuk voor stuk en vervolgens geven we u hier duidelijke uitleg bij om er zeker van te zijn dat u het echt hebt begrepen.

Wij organiseren 2 dag theoriecursus voor slechts €79 inclusief lunch en drankjes. Indien gewenst kunt u het theorie-examen  voor slechts €28  via ons boeken.

Rijschool Quick Rijbewijs in Zeist en Driebergen is de goedkoopste rijschool met een hoge slagingspercentages in Utrecht. De rijlessen worden tegen zeer lage tarieven aangeboden en wij houden ook rekening met uw financiële situatie. Daarom stellen wij u in gelegenheid om het lesgeld gespreid te betalen.

Meer informatie over onze rijles tarieven, kunt u vinden op onze website. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op of Klik hierRijschool in Zeist en Driebergen

style=”color: inherit; font-variant: normal; font-stretch: normal; font-size: 15px; font-family: ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif; font-style: inherit; font-weight: bold !important; line-height: 1.625;”>

Theorie-examen voor auto Reserveer zelf         

Zo Gaat Het Bij Het CBR Theorie-examen

Zo Gaat Het Bij Het CBR Praktijkexamen

 http://www.2todrive.nl/jongeren/home