Rijschool Zeist

Rijschool Zeist Quickrijbewijs helpt jou binnen no time aan je rijbewijs


Lage lesprijzen bij Quickrijbewijs

 

Rijschool Zeist Quickrijbewijs is een van de goedkoopste rijscholen in regio Utrecht die tevens haar hoge slagingspercentages heeft weten te behouden. De rijlessen worden tegen voordelige tarieven aangeboden omdat wij ook graag rekening houden met uw financiële situatie. Daarom stellen wij u tevens in gelegenheid om het lesgeld gespreid te betalen.

Meer informatie over onze rijles tarieven, kunt u vinden op onze website. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.


Nederlands niet je moedertaal?

Geen probleem! Wij bieden rijlessen in de talen Engels, Russisch en Farsi. Laat je taalachterstand het behalen van je rijbewijs hinderen! Quickrijbewijs heeft ruime ervaring met mensen die een taalachterstand, last van faalangst of dyslexie hebben. Wij helpen je hoe dan ook aan je rijbewijs en sturen je de openbare weg op met een uitstekende en veilige rijstijl.

 

Hoe gaan we te werk?

We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek en een gratis proefles. Door middel van het intakegesprek en proefles kunnen wij inschatten hoeveel rijlessen je hoogstwaarschijnlijk nodig zult hebben en welk pakket het beste bij je past. Vervolgens begin je aan de rijlessen die compleet worden aangepast aan jouw tempo. Zorgeloos en zonder stress volg je jouw rijlessen. Jouw vriendelijke en uiterst ervaren rijinstructeur leert jou stap voor stap de fijne kneepjes van het autorijden. En zodra je klaar bent voor je praktijkexamen hebben wij die al voor je aangevraagd!

 


Meer weten? Klik verder op een van de onderstaande buttons om direct door te gaan.