Wordt franchisenemer bij Quick Rijbewijs

Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor vestigingen van Quick Rijbewijs. Wanneer je als franchise rijschool aan de slag gaat, ben je een zelfstandige rijschoolhouder. Je hebt je eigen leerlingen en je beheert je eigen agenda. Het kan zelfs zijn dat je je eigen personeel in dienst hebt. Je krijgt als franchisenemer ondersteuning van ons. Je krijgt van ons nieuwe leerlingen in jouw omgeving waardoor je ervan verzekerd bent dat je een volle agenda hebt en je dagen vult op de weg!

Ondernemen bij Quick Rijbewijs

Om de lokale kansen in de markt optimaal te kunnen benutten, heeft Quick Rijbewijs Rijopleiding ervoor gekozen om te groeien door middel van franchising. Quick Rijbewijs biedt franchisenemers een winnende klantpropositie

Wij bedien:

1. Een sterk merk, centrale marketing
2. Wervende klantproposities
3. Centrale aanlevering van leads
4. Aantrekkelijk ondernemersloon
5. Eigen exclusief gebied
6. Zorgen voor de processen
7. Professionele ondersteuning
8. Geen investering

Ondernemersschap

Quick Rijbewijs vraagt van franchisenemers commitment, strakke uitvoering en actief ondernemerschap. Als franchisenemer focus jij je op veilig leren rijden en een hoog slagingspercentage. Je bent in het bezit van de nodige vakdiploma’s, spreek je Engels of andere talen meld je aan bij ons en wij zorgen voor nieuwe klanten in uw regio. Meld je aan wij nemen met u contact op?

Neem contact op met ons: