Onze voordelen!

  • Les in een kleine groep van maximum 6 personen
  • Wij reserveren CBR examen
  • Geen gevaar of angst vanwege COVID-19
  • het gemak vanuit huis te leren
  • Onze lessen en tips helpen je ook bij praktijkexamen
 

Hoe kan ik mij inschrijven


De eerste stap is om je aan te melden via het inschrijfformulier; kies daarna de gewenste datum. Na het inschrijven ontvang je direct een bevestigingsmail. Hierin kun je de gegevens van je reservering en het instructie voor het online inloggen terugvinden.

Hoe werkt online cursus


Je gaat naar de website van Zoom en maakt een account aan. Na het aanmaken van een account download je de app op je computer, tablet of telefoon. Wanneer je dit gedaan hebt, neem je deel met je e-mailadres en inlogcode die wij per e-mail naar je hebben gestuurd. Tip: Het is wel handig als je via een computer, tablet of iPad met een grote scherm deel gaat nemen.

CBR examen


Na het inschrijving voor de theoriecursus kun je gelijk onze rijschool machtigen om een examen voor je te kunnen reserveren. Na de cursus de volgende dag mag je CBR examen doen. Als je het niet haalt geen probleem! Je mag bij ons nog twee keer gratis examen doen. Dus voor een bedrag van €136 kan je bij ons twee dagen cursus volgen en maximum drie keer examen afleggen.

Cursusdata


Wij organiseren op zaterdag 02 april dagcursus voor rijbewijs B van 09:00 tot 17:00 uur. Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen; meld je aan. Op een dag geven wij les aan een groep van maximum 6 cursisten.

Online theoriecursus en CBR examen


Met het gemak vanuit huis binnen een dag alle theoriestof te beheersen en in een keer succesvol het examen afleggen. Met onze online spoedcursus auto en bromfiets theorie ben je zeker geslaagd! Geen theorieboeken of huiswerkopdrachten maar een interactieve lesmethode waardoor je binnen zeer korte tijd alle theorie onderwerpen kent en kunt toepassen. Na de afloop van de cursus laten wij onze cursisten met veel zelf vertrouwen het CBR examen afleggen.

Neem contact met ons op