Betaling in termijnen

1Welk pakket moet ik nemen?
De meeste cursisten nemen het pakket 2, 33 lessen + onbeperkt gratis praktijkexamen CBR
2Moet ik direct een pakket kiezen?
Nee, dit hoeft niet per se. Wij vinden het belangrijk dat je na de proefles goed nadenkt of je bij ons wil lessen.
3Wanneer kan ik starten?
Wanneer jij wil. Je kunt deze week al starten, maar later is natuurlijk ook prima. Wij hanteren een minimale leeftijd van 16,5 jaar (2toDrive).
4Is het pakket inclusief examen?
Ja, jij betaalt nooit voor het praktijkexamen en herexamens
5Wat als ik mijn eerste examen niet haal?
Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Geen probleem! Het volgende herexamen(s) betalen wij. Het enige wat je afneemt is het herkansing pakket om jou voor volgende examen voor te breiden. Dit is altijd nodig, omdat tijdens deze rijlessen extra wordt gewerkt aan het onderdeel waarop je bent gezakt. Op die manier weet je zeker dat je de volgende keer wel slaagt!
6Hoe lang duurt een rijles?
Veel rijscholen tellen 50 minuten als een uur rijles maar bij ons Een rijles duurt precies 60 minuten.
7Hoe lang is mijn pakket geldig?
Leerling dient al zijn of haar lessen in de pakket binnen 18 maanden na de eerste les af te nemen. Zo niet dan vervalt zijn/haar examengarantie. Dit betekent dat er zit 1 examen in de pakket. Dit om ervoor te zorgen dat een leerling structureel les gaat nemen.
8Is de proefles gratis?
De proefles met aansluitend een adviesgesprek kost €40,-. Besluit je daarna verder te gaan met de opleiding en is je advies meer dan 15 lessen dan wordt de proefles weer verrekend met je factuur. In dit geval is de proefles dus GRATIS
9Plan van aanpak
1. U machtigt ons rijschool met digid zodat wij voor u een examen kunnen aanvragen 2. Zodra u begint met de rijles, vragen wij een praktijkexamen aan zodat u werkt naar uw doelstelling. 3. We maken een lesplan, meerdere keren per week en bereiden u voor zowel theorie als praktijkexamen
10Wat is de bedoeling van onbeperkt gratis CBR praktijkexamen
Wij kopen voor je eerste CBR praktijkexamen. Als het jou niet lukt om bij ons te slagen nadat je het aantal lessen in je pakket hebt gevolgd, dan betalen wij onbeperkt voor de CBR herexamens.
11Kan ik in termijnen betalen?
In termijnen betalen: Je hebt het bedrag wel of bijna, maar je wilt dit liever niet in 1 keer uitgeven. Dat snappen we. Dan kun je in termijnen betalen. Bijvoorbeeld in twee of drie keer. Bij het opstellen van je lescontract wordt hierover een afspraak gemaakt. Per betalingstermijn € 10,- administratiekosten. Als je je pakket dus in 3 termijnen betaalt, kost het € 30 euro extra.
rijschool

Video-informatie over CBR examens

Hoe werkt het theorie-examen CBR? Klik hier
Hoe werkt het Praktijkexamen CBR? Klik hier
Hoe werkt tussentijdse toets Klik hier
Film met tips over rijexamen Klik hier
Hoe werkt faalangstexamen Klik hier

Onbeperkt gratis CBR praktijk examen